Oxee - GSM modul s funkcí teploměru a alarmu

S podporou v češtině
Nabídka produktůKontkatujte nás
Nabídka Oxee

Perfektní GSM strážce
Vhodný tam, kde nemáte elektrický přívod

Malý speciální GSM modul s funkcí teploměru a alarmu

  • hlídá teplotu ve skleníku nebo na chalupě
  • hlídá otevření dveří nebo vrat
  • hlídá otřesy přívěsného vozíku, kola, karavanu nebo maringotky

Speciální příslušenství pouze u nás!

  • zadní kryt s okem pro karabinu a s možností použít plastové stahovací pásky pro uchycení modulu
9

Bezdrátový

Životnost na 2 x AA lithiová tužkové baterie až 1 rok

9

Předinstalovaný

Dodáváme vše nainstalované a nastavené

9

Bezpečnostní reporty

Pravidelné reporty teploty a stavu hlídá/nehlídá

9

Další funkce - vstup pro externí čidla

Možnost připojení externího kontaktu a teploměru

Pár slov o výrobci
Jednička na trhu s GSM komunikátory

Oxee navazuje na úspěšnou řadu GSM modulů jako je GSM AM, GSM AM MINI, GSM AM COMPACT a GSM AXEMAX ve všech variantách. Tyto modulu spolehlivě slouží již od roku 2000 svým majitelům jako alarmové komunikátory, samostatné alarmy a také jako ovládání nejrůznějších spotřebičů (topení, závlahových systémů, vjezdových bran a závor). Oxee je pak jedinečné v tom že nepotřebuje externí napájení jeho provoz je zcela autonomní napájení zajišťují dvě baterie. Oxee tak můžete použít i v garáži, na chalupě nebo na různých poklopech kde není napájení 230V.

Speciální služba pouze u nás!

  • vložíme do zařízení nanoSIM operátora dle Vaší volby
  • celý modul Vám zdarma nakonfigurujeme dle zadaného požadavku na našem Help-deku (Založit nový dotaz – Konfigurátor)
Kam se hodí?

Možnosti použití

Garáž

Všude tam kde potřebujete hlídat otevření vrat nebo jen sledovat frekvenci otvírání můžete použít Oxee. Můžete využít zabudovaný otřesový detektor nebo magnetický kontakt. Oxee Vás pak informuje kdykoliv jsou vrata otevřena. V případě že Vás informace nezajímá použijte externí klíčenku a Oxee odstřežíte. Jako bonus pak máte pravidelné reporty se stavem magnetického kontaktu, údaji o teplotě a stavu baterie.

Společné prostory SVJ a družstev

Oxee lze použít všude tam kde potřebujete hlídat otevření poklopu, krytu dveří a různých zábran ale z požárního preventivního důvodu nelze použít klasický mechanický zámek. Vždy když poklop, kryt nebo dveře někdo otevře výbor SVJ dostává informaci v podobě SMS nebo přímo voláním. Pravidelně pak můžete dostávat také SMS s údaji o stavu otevření/zavření poklopu krytu nebo dveří, údaj o teplotě a stavu baterie.

Reference

Hledal jsem způsob jak zabezpečit maringotku, nikdy by mě nenapadlo že to bude tak jednoduché a efektivní. Díky Oxee mám klidné spaní a ještě mám v mobilu pravidelné hlášení o teplotě v maringotce a stavu zařízení. Jsem velmi spokojen

Pavel Buriánek

(Realitní makléř)

Jsem nadšeným sběratelem veteránů a to hlavně z druhé světové války. Když jsem řešil problém se zabezpečením garáže pro veterány kde nemám napájení 230V bylo mi doporučeno použít Oxee. Dnes jsem za tuto volbu rád mám své veterány pořád pod kontrolou a ještě vím kdy musím provést zimní/letní “přechody” své techniky díky teplotě kterou mi Oxee pravidelně posílá.

Miloslav Nevečerka

(Klub veteránů Plzeň)